Bjarne's frø og planter - Vejledninger
VELKOMMEN! > VEJLEDNINGER

VEJLEDNINGER

Jeg sender desværre ikke vejledninger med ud længere - det koster simpelthen for meget tid og penge, I stedet gør jeg alle mine vejledninger mm. tilgængelig her på siden. Har du brug for et print, vil jeg naturligvis gerne sende dette til dig. Det koster 3 kr. pr ark + porto.

Har du spørgsmål til dine nye frø, planter, kan du ikke hente/åbne vejledningerne eller blot generelt vil jeg meget gerne hjælpe (efter bedste evne og overbevisning, baseret på mine egne erfaringer - derfor uden ansvar).

Jeg er desværre langt fra up-yo-date med vejledninger, så mangler du noget så send mig endelig en mail, og jeg skal enten få lavet den pågældende eller svare på de spørgsmål der måtte komme - skriv hellere en gang for meget end en gang for lidt!!

Benyt venligst mailform i menuen eller e-mail: bjarne-h@mail.dk

Velkommen til min  side hvor jeg samler vejledninger og andet godt. Det er frit for alle at bruge, mangler du noget eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive!            Der mangler stadig en god del, men jeg arbejder på sagen !!!

Har du vejledninger eller andet liggende (word- eller pdf format) som du mener andre også kan have glæde af , så send dem til mig på mail - så lægger jeg dem gerne ud her på siden!!